Translate

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Σε απάντηση ανυπόγραφου δημοσιεύματος-ανάρτησης σε τοπική διαδικτυακή σελίδα (site) η οποία έγινε στις  28/11/2012 δηλώνουμε τα εξής:

     Η εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη των μελών των συνδικαλιστικών μας οργάνων, είναι ένα εσωτερικό θέμα το οποίο με κανέναν τρόπο δεν επηρεάζει την εργασία μας και δεν δημιουργεί το παραμικρό έλλειμμα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.


      Η εκλογική διαδικασία, μέχρι αυτή την στιγμή, διεξάγεται σε πολύ καλό κλίμα. Δεν υπάρχει υπόνοια «εμφύλιας διαμάχης» καθώς τα πάντα γίνονται με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας, που εκ των πραγμάτων μας «αναγκάζει» να είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά.

     Έως αυτή την στιγμή, στους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ένωσής μας, δεν έχει κατατεθεί, με οποιονδήποτε τρόπο, κάποια επίσημη καταγγελία για ευνοϊκή μεταχείριση ή απειλές ή οτιδήποτε άλλο θα χαρακτηριζόταν στην καλύτερη των περιπτώσεων «μικροπολιτικό παιχνίδι». Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση που λάβουμε γνώση για κάτι τέτοιο, το Δ.Σ. σύσσωμο θα είναι δίπλα στα μέλη μας, έτοιμο να προασπιστεί τα συμφέροντά τους με κάθε νόμιμο τρόπο.

     Οι αστυνομικοί δρουν με γνώμονα το κοινό καλό και μοναδικό μας μέλημα είναι η προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας. Στο έργο αυτό δεν χωράνε πολιτικές θέσεις.


Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
                                                         

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ Χρήστος          ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου