Translate

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΥΝΗ 2015



                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                                                                             Βέροια, 11 Μαρτίου 2015
                                                                                                                                                                                                                                                                   

ΠΡΟΣ:  Μέλη Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας
            

ΘΕΜΑ:  « Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Έτους 2015»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, σας καλεί στην Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει ως κατωτέρω: Η Α’ και Β’ Γενική Συνέλευση στις 25/03/2015 ώρα 12:00 και στις 31/03/2015 ώρα 12:00, αντίστοιχα, στα γραφεία της Ένωσης στην οδό Σ. Πέτρουλα 1, αλλά λόγω πιθανής μη απαρτίας, προς αποφυγή ταλαιπωρίας,  καλείστε να προσέλθετε στη Γ’ Γενική Συνέλευση το Σάββατο 04/03/2015 και από ώρα 07:00 π.μ. έως ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης στην οδό Σ. Πέτρουλα 1.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων μελών μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ , μελών για το Συμβούλιο Μεταθέσεων και για Εξελεγκτική Επιτροπή θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ένωσης μας με την διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας ( Κάλπες ) κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 07:00 π.μ. έως ώρα 19:00 μ.μ. το Σάββατο 04/04/2015.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης μας μέχρι και την 22/03/2015 (πρωινές ώρες). Δικαίωμα συμμετοχής για ανάδειξη στα όργανα της Ένωσης μας έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης μας καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν πριν την εκλογική διαδικασία προσκομίζοντας την ταυτότητα τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παρακαλούμε θερμά όλους τους συνάδερφους – μέλη της Ένωσης μας να προσέλθουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα , θυμίζοντας τους πως η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης μας, εκτός από δικαίωμα είναι και υποχρέωση όλων μας προκειμένου κάθε φορά να συμμετέχουμε στην εκλογή άξιων και ικανών συναδέρφων που θα προασπίζουν τα συμφέροντά και τα δικαιώματά μας.

Η αποχή ΔΕΝ είναι επιλογή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου