Translate

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Α.Δ. Ημαθίας - Δελτίο τύπου 22/03/2011: Μεγάλη επιτυχία του Τ.Α - Ο.Δ.Ν Βέροιας

Από την Α.Δ. Ημαθίας ανακοινώνετε ότι:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας και της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος, την Δευτέρα 21 Μαρτίου, στις 19:15, στο Άλσος Βέροιας Ημαθίας, συνέλαβαν έναν Έλληνα 26 ετών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και σχετική παρακολούθηση. Προηγήθηκε μια συνάντηση στην περιοχή Σαραντόβρυσες έξω από τη Βέροια, όπου είχε προσέλθει ο συλληφθείς για να συναντηθεί με αστυνομικούς που παρίσταναν τους αγοραστές ναρκωτικών (είχε συμφωνηθεί να αγοράσουν 10 κιλά κάνναβης έναντι 15.000 ευρώ). Κατά τη διάρκεια της «συναλλαγής», ο δράστης υπέδειξε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 11.816 γραμ. κάνναβης, χρηματικό ποσό 180 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον: 8 δέματα συνολικού βάρους 8.212,7 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και μία σιδερογροθιά και δύο μαχαίρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν 20.028,7 γραμ. κάνναβης καθώς και το προαναφερθέν όχημα. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Η προέλευση της κάνναβης διερευνάται. Η εμπορική αξία των ναρκωτικών στη λιανική πώληση εκτιμάται ότι θα έφθανε περίπου τις 90.000 ευρώ.

Από την μεριά μας, σαν Ε.Α.Υ.Ν.Η., το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους συναδέλφους, τον οποίων η σκληρή δουλειά είχε θετικό αποτέλεσμα και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου