Translate

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ την 24/03/2011

Την 24/03/2011 και ώρα 19:00 στη Βέροια πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας και συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

Α) Έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για τα αποτελέσματα του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., που έλαβε χώρα την 22-23/03/2011 στην Αθήνα.
Β) Αποφασίσθηκε ομόφωνα η στήριξη σε συνάδελφο και μέλος μας για ποινική του υπόθεση εν ώρα υπηρεσίας (νομική κάλυψη).
Γ) Αποφασίσθηκε με πλειοψηφία: 1) η αλλαγή προγράμματος της τηλεφωνικής γραμμής του σωματείου μας και η τοποθέτηση γραμμής διαδικτύου, με την οποία ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει μείωση των μηνιαίων εξόδων για το συγκεκριμένο θέμα κατά 300%. Η εταιρία που έδωσε την καλύτερη προσφορά ήταν η Tellas και 2) η δημιουργία ιστοσελίδας του σωματείου μας (blog), η οποία θα έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.enosi-astinomikon-imathias.blogspot.com και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: eaynhmathias@gmail.com, των οποίων διαχειριστής ορίσθηκε ο Γ. Γραμματέας ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης.
Δ) Αποφασίσθηκε ομόφωνα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διευθυντή της Α.Δ. Ημαθίας Α/Δ’ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριο, καθώς και στους Βουλευτές και τις Αρχές του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου