Translate

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση του μηνός Απριλίου 2011 του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η


     Την 04/04/2011 και ώρα 19:00 στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του μηνός Απριλίου 2011 του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας και συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

Α) Αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι 1) η εκπροσώπηση από τον νομικό σύμβουλο της Ε.Α.Υ.Ν.Η σε νομικές υποθέσεις των μελών μας, θα γίνεται μόνο μετά από έγκριση και παραπεμπτικό, που θα δίνεται από την ένωσή μας, 2) σε περίπτωση που μέλος μας επιθυμεί συνήγορο της αρεσκείας του, το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η θα αποφασίζει για το ύψος της συγχρηματοδότησης και 3) θα υπάρξει νομική κάλυψη τριών (3) μελών μας σε ποινικές τους υποθέσεις, οι οποίες προέκυψαν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.
Β) Αποφασίσθηκε ομόφωνα η έκτακτη εισφορά των μελών του σωματίου μας. Το ποσό της εισφοράς ορίσθηκε στα δέκα (10) ευρώ.
Γ) Αποφασίσθηκε ομόφωνα η ανάθεση της τράπεζας αίματος του σωματίου μας στον Αντιπρόεδρο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο. Αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθούν εντός του 2011 τρεις (3) τακτικές αιμοδοσίες. Οι ακριβείς ημερομηνίες αυτών θα ορισθούν με νέες ανακοινώσεις μας.
Δ) Αποφασίσθηκε ομόφωνα ο τακτικός ανεφοδιασμός των μελών της διμοιρίας υποστήριξης με σάντουιτς, καφέδες και νερά σε κάθε μετακίνηση της διμοιρίας. Υπεύθυνος ορίστηκε το μέλος ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ Στυλιανός.
Ε) Αποφασίσθηκε ομόφωνα η δημιουργία λογαριασμού στον ιστιότοπο FACEBOOK με την επωνυμία “Eayn Hmathias”. Δημιουργός και διαχειριστής ορίσθηκε ο Γ. Γραμματέας ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου